آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود

وزارت راه: دولت سیزدهم خزانه زمین را خالی تحویل گرفت

دستیار ویژه وزیر راه‌ با بیان این‌که برای ساخت ۴ میلیون واحد نهضت ملی مسکن باید ابتدا زمین تامین می‌شد، گفت: دولت سیزدهم خزانه زمین را خالی تحویل گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، روح‌الله اکبری اظهار کرد:‌برای اجرای قانون جوانی جمعیت در کشور 101 هزار واجد شرایط شناسایی شده که تاکنون برای 70 هزار و 170 نفر از واجدان شرایط زمین تأمین و به این افراد تخصیص‌ یافته است.

 

وی با بیان این‌که دولت قبل برای پرداخت یارانه و حق مردم مشکل داشت، ادامه داد: امروز زمین که بزرگ‌ترین دارایی دولت است در قالب طرح نهضت ملی مسکن برای خانه‌های یک‌طبقه، 2 طبقه و 3 طبقه متناسب با منطقه اهدا می‌شود.

 

وی با یادآوری این‌که 70 هزار زمینی که در طرح جوانی جمعیت اهدا می‌شود حدود 70 همت ارزش دارد، افزود: از -ساخت- 4 میلیون مسکن که بر عهده دولت بود ابتدا باید زمین تأمین می‌شد. همان‌طور که دولت خزانه مالی را خالی تحویل گرفته بود خزانه زمین را نیز خالی تحویل گرفته بود.

 

دبیر قرارگاه مسکن وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: با همت دولت تاکنون حدود 56 هزار هکتار زمین تأمین شده که از این رقم طراحی و آماده‌سازی حدود 34 هزار هکتار انجام شده و 24 هزار هکتار به طرح نهضت ملی مسکن تخصیص‌یافته است.

 

وی درباره پروژه‌های نهضت ملی مسکن گفت: از چهار میلیون مسکن تاکنون دو میلیون و 283 هزار واحد در مراحل مختلف ساخت قرار گرفته و علاوه بر زمین زیرساخت‌ها نیز در حال تأمین است و مدیریت ساخت با مشارکت خود مردم در حال انجام است./ تسنیم

ارسال نظر